logo

Входно ниво по български език за 4 клас булвест. Да се подготвим за входните нива в 4 клас

Входно ниво по български език за 4 клас булвест Rating: 7,6/10 334 reviews

Външно оценяване на учениците от 6. клас

Входно ниво по български език за 4 клас булвест

Разпрегнали, пуснали воловете да па­сат и грабнали секирите. В секция пък са предоставани интересни тестове, може да се опитате да ги решите. Георгиева — тест обобщение по учебника на Просвета, разработен от Кремена Ковачева — тест с 11 въпроса и варианти за отговор. На бър­за ръка насекли дърва, натоварили и претоварили колата. В градината на съседите се чуваше детски глъч. Изготвил Вяра Ненова — Презентация от 24 слайда, разработена от Кинче Благова.

Next

ТЕСТОВЕ ПО МАТЕМАТИКА ЗА 4 КЛАС » МАТЕМАТИКА за ВСЕКИ

Входно ниво по български език за 4 клас булвест

Наличен е , където новите думи могат да се преговарят и има бърза връзка между речника за начинаещи и напреднали. С каква част на речта е изразен подлогът в изречението? А учебниците ни от предходния клас са върнати. В стаята е още тъмно, а небето навън е станало кафяво. Най-хубавото е, че уроците са не само за изучаване на английски език, а също на , Избира се от знамената в горния, десен ъгъл на страницата. Открийте еднородните части в изречението? А порасна Б пораства В израстна Г нарасна 3. Отговори на тест входно ниво Л-ра: 1.

Next

Външно оценяване на учениците от 6. клас

Входно ниво по български език за 4 клас булвест

Разработен от Ваня Панайотова — 8 въпроса с варианти за отговор, за свързване или със свободен отговор за попълване. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. В кое изречение е допусната правописна грешка? Тук учениците се сблъскват с различни граматически особености, правила за съставяне на изречения, обогатяване на речниковия запас. Текстът има за цел преди всичко: - 1т. Птицата потреперва, но неотива навътре. Глаголи Съществителни имена Прилагателни имена Числителни имена Наречия Предлози 12.

Next

Тест БЕЛ

Входно ниво по български език за 4 клас булвест

Възползвайте се от този чудесен сайт за безплатно онлайн обучение! И ако имам късмет да ме вдигне - голям кеф! В текста думата се употребява с: A най-новото си значение Б най-старото си значение B едно от значенията си Г няколко значения задължително 19. Бие звънеца и учениците искачат от стайте. А белокрилият сляп лебед отваря човката си, сякаш иска да въздъхне, и доверчиво слага глава върху момичешката длан. Коя от думите не може да запълни мястото на сказуемото в изречението? Презентации: Свалянето на презентации от slideshare. Предвиден е и един общ тест, включващ произволно избрани въпроси върху цялата предоставена информация в сайта. Все по-често и дамите добавят към своя подарък за любимия цветя.


Next

тестове

Входно ниво по български език за 4 клас булвест

И е тъй студено, и е тъй мръсно всичко, пък трябва да стана и да шляпам бос из стаята, докато запаля лампата и докато намеря къде съм си зафукал обущата. A Поздравихме двамата ветерани от войната. B Той отпусна ръката си, обърна се към другарите си и проговори с един мек, прочувствен и благ гласец, далеч от ораторския патос. Отделно историята може да бъде разпечатана, както и упражнения по темата, а също и правилните отговори. За всяка тема можете да изберете пълно обучение съставено от презентация и различни видове въпроси. Тестове: — тест от 6 въпроса с различни варианти за отговор, съставен от М.

Next

Входно ниво за 7 клас по БЕЛ

Входно ниво по български език за 4 клас булвест

Б Но между тия излияния в мисълта му безцеремонно се изтърколи оная ужасна печена тиква, която тъй непрестанно го преследваше, й разбърка в главата му архивата от идеи, брани в продължение на чети­ринадесетгодишна служба. Сайтът е под формата на курс за дистанционно обучение, като към всяка тема има тест за проверка на знанията. A едно, две, три, четири Б един, двама, трима, четирима B първи, втори, трети, четвърти Г единица, двойка, тройка, четворка 9. Скала за оценяване на теста: до 7 точки Слаб 2 18 точки Мн. Първите щъркели тържествено закръжиха над селото. Б Конярът поведе малкия жребец към селото. Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Next

Входни нива за трети клас

Входно ниво по български език за 4 клас булвест

Първите щъркели тържествено закръжиха над селото. Отново ще съберем в училище и ще се срещнем със съученици и приятели. Както за затвърждаване на новите думи, така и за правопис. Впрегнали пак добичетата и потеглили назад. Естествено има и раздел с за различни възрасти. Целта на проверката е чрез еднакъв за всички ученици в страната изпитен инструментариум тестови задачи обективно да се оцени нивото на усвояване на знанията и уменията по съответния предмет.

Next

ТЕСТОВЕ ПО МАТЕМАТИКА ЗА 4 КЛАС » МАТЕМАТИКА за ВСЕКИ

Входно ниво по български език за 4 клас булвест

На път към вкъщи Елица се отбива от езерото. Тя е разделена по теми като музика, история, биология, творчество, науки, характер. А умия Б усвиркам В одобрявам Г осмивам 13. Състезанието се провежда в два кръга: 1-ви училищен и 2-ри национален. Будилникът така се е раззвънял, сякаш са го пъхнали под главата ми. Кликнете върху всяка от планетите, за да ви се отвори допълнително меню и да научите всичко за нея.

Next

Да се подготвим за входните нива в 4 клас

Входно ниво по български език за 4 клас булвест

Но началото на учебната година идва и с входните нива. На тази страница имате достъп до състезанията по Български език и литература, организирани от сдружението на учителите филолози. Сайтът съдържа различни по вид занимания: — забавни и полезни от различен тип, заслужава си да ги разгледате. A момчета, секат, строшила, неволя Б гората, кола, хомот, поръчката B баща, волове, добичета, път Г дърва, глас, теглич, по-големият 18. От очите на детето потичат сълзи. Има лесен достъп до тестовете и отговорите както по години, така и по класове. За ваше удобство ще публикуваме ключа към верните отговори на сайта, от където може да го изтеглите и сами да проверите резултатите си.

Next